Direct naar de inhoud

Boekentips uit onze e-book collectie

Bij de online Bibliotheek krijg je toegang tot een wereld aan kennis. Geniet van de mooiste e-books. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Luisterboeken voor leden en niet-leden

Altijd en overal luisteren naar boeken met de gratis LuisterBieb-app! De LuisterBieb heeft meer dan 3.600 luisterboeken. Van romans tot hoorcolleges. Een deel daarvan is ook beschikbaar voor niet-leden.

Dé muziekbibliotheek van Nederland

Vind je favoriete liedjes en ontdek nieuwe muziek op Muziekweb. De gids biedt alles om je smaak te ontwikkelen op het gebied van klassiek, jazz, wereldmuziek en pop.

Voorleesfilmpjes

Bekijk de voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim, SchoolTV en Wepboek op de website van de Jeugdbibliotheek. Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle filmpjes. Handig, leuk en natuurlijk ook heel leerzaam!

De Luisterbieb voor Kids

Ook in de LuisterBieb-app vind je veel kinderboeken. De LuisterBieb heeft meer dan 3.600 luisterboeken. Een deel daarvan is ook beschikbaar voor niet-leden.

Junior Einstein

Junior Einstein is een online leeromgeving voor kinderen op de basisschool. Kinderen kunnen onbeperkt voor alle vakken oefenen, van rekenen tot aardrijkskunde.

Junior Einstein is gratis voor leden van de Bibliotheek. Maak je er thuis gebruik van? Dan moet je eerst even inloggen met je lenerspasnummer en het wachtwoord dat je gebruikt voor het verlengen of reserveren van materiaal dat je hebt geleend.

E-books voor Kids

De online Bibliotheek heeft heel veel leuke e-books voor kinderen. Van voorleesboeken voor peuters tot thrillers voor young adults. Ze staan op leeftijd gerangschikt.

E-book aanraders 0-6 jaar

 

Jip en Janneke, Suus en Sem, Ron en Roos... De mooiste voorleesboeken voor jou en je kind.

E-book aanraders 6-12 jaar

 

Lezen is leuk! Ontdek de grappigste, leukste en spannendste kinderboeken.

E-book aanraders 12+

 

Een spannend verhaal of even lekker lachen. In een goed e-book ga je helemaal op.

Ruimere openingstijden!
Met ingang van maandag 17 augustus zijn we ook weer open op maandag- en donderdagavond tot 20.00 uur. En op zaterdag van 10.00 - 12.00 uur.
Ruimere openingstijden!
Met ingang van maandag 17 augustus zijn we ook weer open op maandag- en donderdagavond tot 20.00 uur. En op zaterdag van 10.00 - 12.00 uur.