Het BasisLab gaat open!

Goed nieuws! Het BasisLab gaat in bibliotheek Tubbergen open op woensdag 4 januari!

Een hele maand lang wordt in een bepaald thema elke week met een bepaalde groep machines een leuke maakplaats-activiteit georganiseerd, waar je gratis aan kunt deelnemen! Op deze manier hopen we iedereen in de gemeente Tubbergen kennis te laten maken met technologie en maakcultuur.

Het maakt niet uit hoe oud je bent; iedereen is welkom om mee te doen.

Activiteiten Januari

Creatief met Textiel!

Aanmelden

Voor elke activiteit is plek voor 4 personen, dus meld je snel aan via de aanmeldlink hierboven.

Over het BasisLab

Heb jij altijd al eens met een 3D scanner of -printer willen werken? Een laser-, foamsnijder of snijplotter? Of ben je misschien meer geïnteresseerd in de borduur- of vacuümvormmachine? Geen probleem, wij hebben het allemaal in ons eigen BasisLab! Vanaf 4 januari 2023 kun je meedoen met een activiteit.

Binnenkort worden de activiteiten in februari bekend gemaakt.

Tijd 15:00 uur -16:30 uur.

Bibliotheek Tubbergen