Kom naar de bibliotheek tijdens Zomerlezen

Bibliotheek Tubbergen staat in de maanden juni, juli en augustus in het teken van Zomerlezen. Veel mensen willen graag lezen, maar het komt er gewoon niet van.

De zomer is wat dat betreft hét moment om een boek te pakken: of dat nou op je tuinstoel, op het strand of aan het zwembad is.
Maar je smartphone en Netflix reizen tegenwoordig gewoon met je mee, dus heb je alsnog dat extra zetje nodig. Daar is Zomerlezen voor bedoeld!
We vragen je niet óf je gaat lezen, maar wát je gaat lezen. Er is immers een zomerboek voor iedereen.

We helpen je graag bij het vinden een boek. Zomerlezen ambassadeur Matthijs van Nieuwkerk geeft in ieder geval alvast zijn zomerboektip: Zeer fijne boy van Gerard Reve. Kom naar de Bibliotheek, want de mooiste boeken voor deze zomer vind je natuurlijk hier!

Zomerlezen is een campagne van CPNB.

Wie in de maand juni minimaal €15 aan Nederlandstalige boeken uitgeeft krijgt van de boekhandel een bundel korte verhalen cadeau, samengesteld door één van Nederlands bekendste boekenambassadeurs: Matthijs van Nieuwkerk.

Wil je wel Zomerlezen, maar ben je nog niet lid?

Je kunt je aanmelden voor een lidmaatschap via deze link. We vertellen je graag wat ons lidmaatschap inhoudt! Je kunt namelijk niet alleen boeken, e-books en tijdschriften voor kinderen en volwassenen lenen, maar je kunt ook activiteiten bijwonen. Niet-leden kunnen overigens ook gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de Bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis.