Orgineel Cadeau voor Moederdag?

Zoek niet langer. Geef de Bibliotheekbon cadeau! Met de Bibliotheekbon geef je ontspanning, inspiratie en verdieping.

De ontvanger krijgt toegang tot twee miljoen boeken, luisterboeken, e-books, tijdschriften, dvd’s... Een lidmaatschap van de Bibliotheek kun je zo voor iemand heel aantrekkelijk maken!

Ga naar onze abonnementen!

De cadeaubon van de Bibliotheek is het ideale cadeau voor verjaardagen, geslaagden, Moederdag, Sinterklaas, Kerst of Valentijn, voor de vakantie, een geboorte, afscheid van een collega, jubileum, trouwdag, als verrassing, bij een verhuizing of zomaar. Nieuw en ideaal om kennis te maken met de bibliotheek is ons tijdelijk abonnement voor 3 maanden. De kosten hiervoor bedragen € 15,-.

Speciale actie

Wil je iemand blij maken met een jaarabonnement? Dan hebben we in de maanden mei en juni een leuke actie. Voor een cadeaubon betaal je geen €45,- maar €35,-. Dus €10,- korting!