Corona-update: Bibliotheek blijft open

Bibliotheek Tubbergen blijft gelukkig op de gebruikelijke tijden open. Echter, evenementen en workshops mogen niet worden gehouden, behalve huiswerkbegeleiding, taalles en hulp bij digitale vaardigheden.

De nieuwe maatregelen gelden vanaf zondag 19 december. De overheid heeft besloten dat er voor bibliotheken géén beperking van de openingstijden geldt omdat zij zijn aangemerkt als essentiële dienstverlener.

Een coronatoegangsbewijs is niet nodig om de bibliotheek te bezoeken. Iedereen van 13 jaar en ouder is wel verplicht om een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden.

Kijk hier voor de actuele openingstijden van je bibliotheek.

Gaan evenementen of activiteiten door of niet?
Alle activiteiten en workshops vervallen, met uitzondering van enkele taalactiviteiten, huiswerkbegeleiding en hulp bij digitale vaardigheden.

Andere belangrijke maatregelen en adviezen zijn nog steeds:

• Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid en laat je testen bij de GGD, ook als je gevaccineerd bent.
  • Was vaak en goed je handen en hoest of nies in de elleboog.

Wij doen er alles aan om je  bezoek aan Bibliotheek Tubbergen zo veilig mogelijk te laten verlopen en zien je binnenkort graag weer in onze bibliotheek.