Kookschort winnen? Doe mee!

Het is weer Kookboekenweek. Tijdens de Kookboekenweek viert de Bibliotheek het kookboek en de liefde voor lekker eten. Wat is jouw lekkerste recept van over de grens?

Win een kookschort!

kookschort kookboekenweekDeel jouw lekkerste recept van over de grens met ons en maak kans op een kookschort!

Voel jij je ook thuis tussen gloeiend hete pannen, overheerlijke geuren en vlijmscherpe messen? Ben jij een prins(es) in de keuken? Dan is deze prijsvraag op jouw lijf geschreven. Het enige dat we willen is dat jij jouw kunsten met ons deelt!

Ga je voor eenvoud? Of juist een gerecht dat zelfs het predicaat 'haute cuisine' overstijgt? Het is aan jou!

Jouw beste recept

Stuur jouw lekkerste recept op naar  . Als jij ons weet te overtuigen, dan krijg jij gewoon zo'n prachtig schort van de Bibliotheek.