Inloopspreekuur e-books

Heb je hulp nodig bij het lenen of lezen van de e-books van de online Bibliotheek? We helpen je graag! Donderdag 8 juli en vrijdag 16 juli is er van 14.00 – 15.00 uur een inloopspreekuur e-books in de Bieb. De uitleg is gratis.

Meld je vooraf wel even aan per mail of bel 0546- 621 536. Neem je e-reader, smartphone of tablet mee. Het is handig als je al een inlogaccount hebt aangemaakt bij de Online Bibliotheek.

E-books leen je bij de online bibliotheek

Met een bibliotheekabonnement kun je zonder extra kosten e-books lenen. De uitgebreide collectie e-books is te lezen op een e-reader, smartphone, tablet of computer. Je registreert je eenmalig bij de Online Bibliotheek en downloadt de e-books vanuit je luie stoel. In de e-bookcollectie vind je duizenden titels: literaire romans, thrillers, kinderboeken, poëzie en natuurlijk non-fictie over bijvoorbeeld werk en studie, geschiedenis en politiek, mens en maatschappij.

Meer informatie over e-books lenen vind je op www.bibliotheken-tubbergen.nl/collectie/e-books

Veel gestelde vragen en antwoorden over het lenen van e-books vind je ook op www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice