Annie M.G. Schmidtlezing

Op woensdagavond 19 mei houdt Koos Meinderts de Annie M.G. Schmidtlezing 2021. Vanuit het Kinderboekenmuseum zal hij in een online lezing zijn visie geven op actuele ontwikkelingen in de kinder- en jeugdliteratuur. De titel van zijn lezing luidt: Het land waar grote mensen wonen.

De online lezing begint om 20 uur. Een ticket kost €5, €10 of €15. Je kiest zelf hoeveel je wil betalen voor de lezing. Met jouw steun kunnen wij samen met onze partners Stichting Lezen, het Nederlands Letterenfonds en IBBY de Annie M.G. Schmidtlezing de komende jaren blijven organiseren.

Ga naar de Annie M.G. Schmidtlezing 2021
Bieb Tubbergen geopend op maandag t/m zaterdag van 09.00-12.00 uur en op donderdag ook nog van 17.00 - 20.00 uur voor het afhalen van reserveringen!