De Afhaalbieb

Helaas blijft de Bibliotheek nog dicht voor korte bezoeken, activiteiten, werken en studeren. Iemand die van lezen houdt, zoekt het liefst zelf boeken uit in de bibliotheek. Helaas is dit nog niet mogelijk. Natuurlijk willen we dat iedereen gewoon boeken kan blijven lezen. Gelukkig mag je wel gereserveerde boeken afhalen in onze bibliotheek.

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdag ook van 17.00 - 20.00 uur

Boeken inleveren: alleen bij ophalen van een reservering

In deze fase kun je alleen boeken inleveren als je een reservering die voor je klaar staat op komt halen. Alle media die de komende weken ingeleverd zouden moeten worden zijn door ons automatisch verlengd.

Geen boetes

Ook al zijn wij gedeeltelijk geopend, wij zullen er voor zorgen dat niemand in deze lockdownperiode boetes hoeft te betalen voor de materialen die nog thuis liggen. De uitleentermijn van materialen wordt automatisch verlengd. Dit zie je binnenkort ook terug in Mijn Bibliotheek of de Bibliotheekapp.

Reserveren

Boeken en andere materialen kunnen gereserveerd worden via Mijn Bibliotheek of via de Bibliotheek app. Zodra het item klaar ligt in de Bibliotheek krijg je bericht van ons.

E-books en luisterboeken

Onze leden kunnen op elk moment gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lezen en luisterboeken te luisteren op computer, tablet of mobiele telefoon. Ga naar de Online Bibliotheek. Als je geen lid bent maar toch digitaal wilt lezen kun je online lid worden. Voor de jeugd tot 18 jaar is een lidmaatschap zelfs helemaal gratis.

Activiteiten in de Bibliotheek afgelast

Alle fysieke activiteiten in de Bibliotheek tot en met 9 februari zijn geannuleerd. Volg daarnaast de berichten op onze website of onze social mediakanalen voor eventuele nieuwe informatie. Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM. We vertrouwen op je begrip en medewerking.

Vragen

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het reserveren van boeken? Stuur ons een mail via We proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

Of bel ons op 0546 – 621 536.
Bieb Tubbergen geopend op maandag t/m zaterdag van 09.00-12.00 uur en op donderdag ook nog van 17.00 - 20.00 uur voor het afhalen van reserveringen!