We zijn weer open!

Wat fijn, vanaf donderdag 19 november is iedereen weer van harte welkom! We zijn volgens de normale openingstijden geopend.

Vanuit de regering is besloten dat het veilig is dat Bibliotheken hun deuren weer kunnen openen. Hier zijn we enorm blij om. Natuurlijk gaat dit niet zonder de nodige maatregelen. De coronamaatregelen zijn hetzelfde als voor de laatste sluiting. Hieronder worden de maatregelen op een rijtje gezet. We vragen iedereen vriendelijk maar dringend om je strikt aan deze maatregelen te houden. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Een bezoek aan de Bibliotheek

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Op basis van het advies van het RIVM hanteren we onderstaande maatregelen. We vertrouwen op je medewerking.

• Het gebruik van een winkelmandje is verplicht. Hiermee tellen wij het aantal bezoekers dat in de Bibliotheek aanwezig mag zijn. Zijn de mandjes op? Wacht dan even tot er mandjes vrijkomen.

• We zijn open voor het lenen en inleveren van meterialen.

• Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.

• Draag een mondkapje bij een bezoek aan de Bibliotheek.

• Was je handen voor en na je bezoek.

• Ontsmet je handen voor en na het gebruik van computers, toiletten, werkplekken, printers en kranten/tijdschriften.

• De leestafels zijn gesloten. De krant of een tijdschrift lezen in de Bibliotheek is niet mogelijk.

• Bij gebruik van (computer)werkplekken en deelname aan activiteiten is registratie van contactgegevens verplicht.

• Kom niet naar de Bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben.

Annulering activiteiten

De meeste activiteiten in november en december zijn geannuleerd of vinden online plaats. Kijk in onze agenda voor een overzicht.

Heb je vragen?
Bel of mail ons gerust 0546-621 536 of

Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

LEEN DE HELE MAAND DECEMBER GRATIS KINDER-DVD's