Draag een mondkapje in de Bibliotheek!

Wij blijven open

We zijn blij dat de Bibliotheek open kan blijven na de aangescherpte maatregelen van 14 oktober. We zijn open voor het lenen en terugbrengen van materialen, de leestafels en zithoeken zijn toegankelijk en je kunt gebruik maken van de computers en printers.

We vinden het belangrijk dat je je fijn en veilig voelt in de Bibliotheek. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. We vragen dat ook aan iedereen die de Bibliotheek bezoekt. Natuurlijk staat er een desinfectie-dispenser bij de ingang, dragen wij mondkapjes en houden ons aan de 1,5 meter afstand.

Wij hanteren de volgende regels

• Nieuw is dat we al onze bezoekers van 13 jaar en ouder vragen een mondkapje te dragen bij het bezoek aan de bibliotheek. Ook zelf dragen we een mondkapje. Zo zorgen we er samen voor dat we ook open kunnen blijven.

• Bij binnenkomst pak je een mandje. Zijn de mandjes op? Wacht dan tot er weer één vrij is.

• Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.

• Was je handen voor en na je bezoek.

• Ontsmet je handen voor en na het gebruik van computers, toiletten, werkplekken, printers en kranten/tijdschriften. Bij gebruik van (computer)werkplekken, leestafel en deelname aan activiteiten is registratie van contactgegevens verplicht. Kom niet naar de Bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben.

• De belangrijkste maatregel: volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op.

Heb je vragen of ga je liever de deur niet uit?

We helpen je uiteraard graag verder. Misschien wil je gebruik maken van onze 'Afhaalbieb' of 'Boek aan huis dienst'.
Bel of mail ons gerust 0546 - 621 536 of