Vragen over de nieuwe Donorwet?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van het Donorregister? De Bibliotheek helpt je verder!

Op 1 juli is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar die ingeschreven staat in een Nederlandse gemeente komt dan in het Donorregister. Je kunt zelf aangeven of je wel of geen donor wilt worden.

Heb je jouw keuze nog niet geregistreerd in het nieuwe Donorregister en heb je hierbij hulp nodig? Op onze website vind je extra uitleg over de nieuwe wet én een handige mini cursus met stap voor stap uitleg. Kijk hier

Heb je liever persoonlijke hulp? Kom dan langs bij ons. We gaan dan samen het Donorregister bekijken en je helpen bij het invullen van je keuze.

Meer informatie over donorregistratie

Ruimere openingstijden!
Met ingang van maandag 17 augustus zijn we ook weer open op maandag- en donderdagavond tot 20.00 uur. En op zaterdag van 10.00 - 12.00 uur.
Ruimere openingstijden!