Lees jezelf de wereld rond! Ga mee op reis!

Vakantielezen is hét leesprogramma van de Bibliotheek voor groep 3 en 4

In de vakantie hebben kinderen een ander ritme. Het is belangrijk om ook dan te blijven lezen. Daarom is er Vakantielezen, waarbij we kinderen van groep 3 en 4 aan de hand van leuke opdrachten meenemen op reis door een bijzondere wereld. Maak kennis met Lachland, Avonturenland en de Sprookjeseilanden, betrek het hele gezin in de leuke opdrachten en maak kans op geweldige prijzen!

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomervakantie kun je overal lezen. Je kunt aan de slag van van 4 juli tot en met 6 september. Dus pak je leeskoffer in en ga mee op reis!

Is je poster vol, dan maak je kans op leuke zomerprijzen, zoals een hangmat of een tentje. Bovendien krijg je altijd een klein cadeautje van ons. Doe je mee? Enne… Doe je dan wel voorzichtig rond de Griezelkust?

Zo doe je mee:
  • Haal de landkaart op bij de Bibliotheek.
  • Meld je gezin aan op www.vakantie-lezen.nl en doe samen de opdrachten.
  • Hebben jullie de 3 opdrachten in een land gedaan? Schrijf het woord op en haal de sticker in de bibliotheek.
  • Heb je alle stickers verzameld? Maak een foto van jezelf met de volle landkaart.
  • Stuur de foto in en maak kans op leuke prijzen.

Vakantiebieb
Passen alle boeken niet in je koffer, download dan de gratis VakantieBieb-app. Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, in de Vakantiebieb vind je meer dan 60 e-books voor het hele gezin. De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus.
De Bieb is weer open!
Je zomer begint met boeken!
De Bieb is weer open!
Je zomer begint met boeken