Afhaalbieb

Goed nieuws!

Om onze klanten in deze coronatijd tegemoet te komen is het mogelijk om een verrassingstas te bestellen, zowel voor volwassenen als jeugd, met boeken uit je favoriete genre!

Veiligheid staat voorop, dus alle regels van het RIVM worden in acht genomen. Wij zorgen voor je veiligheid, maar ook voor de gezondheid van onze medewerkers.

Hoe werkt het?
  • Medewerkers van de bibliotheek verrassen je graag en stellen een tas samen.

• In elke tas zitten 4 boeken, zo goed mogelijk samengesteld naar je wensen. Je wensen kun je aangeven in het aanmeldformulier op onze site. Let op: één tas per lenerspas!

• Heb je specifieke wensen, kun je maximaal 3 boeken reserveren uit onze eigen collectie, dus uit Bibliotheek Tubbergen. Als je niet kunt reserveren omdat je al te veel materialen hebt gereserveerd, kun je ons een e-mail sturen met je wensen.

• Je ontvangt van ons een e-mail of wordt gebeld als je tas klaar staat. Daarin staat vermeld of hoor je op welke dag en welk tijdstip jij je tas op kunt komen halen. Op het afgesproken moment kun je op vertoon van de lenerspas je tas, voorzien van jouw naam en pasnummer, ophalen.

• Haalt iemand anders je boeken op? Dat is geen probleem. Jouw boeken staan op naam klaar en kunnen gewoon opgehaald worden op de aangegeven datum en tijd.

• Uitlenen van de boeken hebben wij al voor je gedaan!

We doen ons best...
We doen ons uiterste best om iedereen goed en snel te bedienen. Ken je een abonnee die ook van deze service gebruik wil maken? Attendeer hem of haar erop en neem voor hen een tas mee!

Bel ons gerust!
Behoor je tot een kwetsbare doelgroep of lastig ter been? Laat het ons weten, we bezorgen graag!

We helpen je graag!
Niet iedereen redt zich even goed met digitaal lezen en luisteren. Daarom zijn we begonnen met het bellen van onze klanten, de 75+ers. Met een luisterend oor, hulp en advies. Ken jij iemand die wij zouden moeten bellen? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Blijf gezond en veel leesplezier!

BESTEL HIER JE TAS

Goed nieuws! Bibliotheek Tubbergen gaat maandag 11 mei weer open.
We zien ernaar uit iedereen weer in onze bibliotheek te ontmoeten!
Goed nieuws! Bibliotheek Tubbergen gaat maandag 11 mei weer open.
We zien ernaar uit iedereen weer in onze bibliotheek te ontmoeten!