Goed nieuws!

Vanaf woensdag 1 juli weer lezen, studeren en werken in Bibliotheek Tubbergen!
Goed nieuws: dankzij de verdere versoepeling van de corona-maatregelen kan iedereen weer in Bibliotheek Tubbergen terecht voor de zogenaamde ‘verblijfbieb’. Een kopje koffie drinken, iets printen of een boek lezen in de bibliotheek? Dat is gelukkig allemaal weer mogelijk. Ook hebben we coronaproof tafels ingericht waar je aan de slag kunt voor studie of werk.

Kranten en tijdschriften lezen en activiteiten bijwonen nog niet mogelijk
In verband met de hygiëne is het op dit moment nog niet mogelijk kranten en tijdschriften te lezen in de bibliotheek. Deze materialen worden veel en door veel verschillende bezoekers aangeraakt, wat het risico op verspreiding van het coronavirus te groot maakt.

Al onze activiteiten zijn op dit moment nog geannuleerd, maar we hopen op de korte termijn weer te kunnen starten met onder andere enkele spreekuren. Hierover houden we je uiteraard op de hoogte via al onze kanalen!

De openingstijden blijven tot na de zomervakantie aangepast. De zaterdagochtend gaan we wel weer open met ingang van 4 juli, van 10.00 tot 12.00 uur. De maandag- en donderdagavond nog niet tot na de zomervakantie. Bekijk voor je een bezoek brengt aan de bibliotheek daarom de meest actuele openingstijden op onze website en ook even onze afspraken voor een veilig verblijf.

Kom je met een vriend(in)? Dan kan je als je geluk hebt natuurlijk best twee werkplekken bij elkaar in de buurt gebruiken. Zorg wel dat je altijd minstens anderhalve meter afstand van elkaar houdt en houd rekening met andere bezoekers.

Printen, kopiëren, scannen en gebruik publiekspc's
Met de opening van de verblijfbieb is het weer mogelijk om te printen, scannen en kopiëren in de bibliotheek. Wil je gewoon even iets uitzoeken op het internet? Goed nieuws, ook dat kan weer!

Als je gebruik maakt van onze computers en printers vragen wij je om je daarbij altijd aan onze afstands- en hygiëneregels te houden.

Afspraken voor een veilig verblijf
  • Blijf thuis met klachten.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar en onze medewerkers.
  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op.

Hygiënemaatregelen
  • Wij maken veelgebruikte plekken regelmatig schoon.
De Bieb is weer open!
Je zomer begint met boeken!
De Bieb is weer open!
Je zomer begint met boeken