Coronavirus: Bibliotheek Tubbergen gesloten

Nederland wordt hard getroffen door de aangescherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en sluiten daarom onze deuren voor in ieder geval een periode van drie weken. Van maandag 16 maart tot 6 april.

Ook al onze activiteiten, cursussen en spreekuren in de Bibliotheek zijn t/m 28 april geannuleerd.

We kijken naar de ontwikkelingen en houden je op de hoogte!

Het antwoord op veelgestelde vragen over de sluiting vind je hier.

Altijd open op onlinebibliotheek.nl

Al je boeken uit? Op onlinebibliotheek.nl vind je e-books en luisterboeken. En op jeugdbibliotheek.nl alles voor de jeugd: e-books en luisterboeken, maar ook informatie voor een werkstuk, de leukste voorleesfilmpjes of zelfs oefenmateriaal voor school.

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via .

Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM:

We vertrouwen op je begrip en medewerking en zien je hopelijk snel terug!

Wat kun je doen tegen het coronavirus en wat moet je doen bij klachten?
Een paar belangrijke tips vind je hieronder:

Coronavirus

Coronavirus: Bibliotheek Tubbergen gesloten en alle activiteiten zijn geannuleerd t/m 28 april.