Workshop 'Wees een held met elkaar'

Bibliotheek Tubbergen organiseert woensdag 25 september (14.30 - 16.00 uur) een gratis workshop 'Wees een held met elkaar'.

De Week Tegen Pesten 23 t/m 27 september is hét moment om extra aandacht te vragen op basis- en middelbare scholen. Speciaal voor kinderen organiseert Bbibliotheek Tubbergen deze week een gratis interactieve workshop 'Wees een held met elkaar'. Kinderen die gepest worden zijn vaak angstig en laten verminderde schoolprestaties zien. Maretie Masselink, erkend trainer 'Omgaan met pesten', geeft aan de kinderen uitleg over pesten en hoe ze hiermee om kunnen gaan.

De Week Tegen Pesten heeft als thema 'Wees een held met elkaar'. Door met (ouders) elkaar te praten over pesten wil Bibliotheek Tubbergen helpen het taboe rondom pesten te doorbreken, want ieder kind verdient een fijne schooltijd.