Resultaten 1 - 4 van 4
Nederland wordt hard getroffen door de aangescherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en sluiten daarom onze deuren voor in ieder geval een periode van drie weken. Van maandag 16 maart tot 6 april.

Ook al onze activiteiten, cursussen en spreekuren in de Bibliotheek zijn t/m 28 april geannuleerd.

We kijken naar de ontwikkelingen en houden je op de hoogte!

Het antwoord op veelgestelde vragen over de sluiting vind je hier.

Altijd open op onlinebibliotheek.nl

Al je boeken uit? Op onlinebibliotheek.nl vind je e-books en luisterboeken. En op jeugdbibliotheek.nl alles voor de jeugd: e-books en luisterboeken, maar ook informatie voor een werkstuk, de leukste voorleesfilmpjes of zelfs oefenmateriaal voor school.

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via .

Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM:

We vertrouwen op je begrip en medewerking en zien je hopelijk snel terug!

Wat kun je doen tegen het coronavirus en wat moet je doen bij klachten?
Een paar belangrijke tips vind je hieronder:

Coronavirus

Zoek niet langer. Geef de Bibliotheekbon cadeau! Met de Bibliotheekbon geef je ontspanning, inspiratie en verdieping.

De ontvanger krijgt toegang tot twee miljoen boeken, luisterboeken, e-books, tijdschriften, dvd’s... Een lidmaatschap van de Bibliotheek kun je zo voor iemand heel aantrekkelijk maken!

Nieuw en ideaal om kennis te maken met de bibliotheek is ons tijdelijk abonnement voor 3 maanden. De kosten hiervoor bedragen € 15,-.
Wist je dat er een podcast is over bibliotheken, namelijk de BibliotheekCast? De eerste aflevering gaat over voorlezen. Je krijgt tips over hoe je fantastisch kunt voorlezen. Want dat is zo veel meer dan een tekst hardop uitspreken! In de andere podcasts hoor je meer over leesplezier, laaggeletterdheid, nepnieuws en veilig online gaan.

Luister hier alle beschikbare afleveringen via Sportify:

Ontvang je wel eens een brief of e-mail die je niet begrijpt? Of een formulier dat je niet kunt invullen? Kom naar onze Brievenhulp in Bibliotheek Tubbergen!

Wij helpen je bij het lezen en begrijpen van je brieven. Ook geven we uitleg bij formulieren. Ons advies is gratis!

Loop binnen tijdens het Taalhuis spreekuur in de bibliotheek van Tubbergen op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur. Men kan ook altijd een afspraak plannen op een ander moment via de mail .
Coronavirus: Bibliotheek Tubbergen gesloten en alle activiteiten zijn geannuleerd t/m 28 april.