Resultaten 1 - 10 van 14
E-books én luisterboeken
In de nieuwe online Bibliotheek-app vind je zowel e-books als luisterboeken!

Zoek, vind en leen in de app
Vanaf nu doe je alles in de app: boeken zoeken, downloaden, lezen en luisteren.

Maak een verlanglijstje
Deel hartjes uit aan je favoriete boeken en maak zo een verlanglijst in de app.

Ga naar de online Bibliotheek-app
Vanaf woensdag 1 juli weer lezen, studeren en werken in Bibliotheek Tubbergen!
Goed nieuws: dankzij de verdere versoepeling van de corona-maatregelen kan iedereen weer in Bibliotheek Tubbergen terecht voor de zogenaamde ‘verblijfbieb’. Een kopje koffie drinken, iets printen of een boek lezen in de bibliotheek? Dat is gelukkig allemaal weer mogelijk. Ook hebben we coronaproof tafels ingericht waar je aan de slag kunt voor studie of werk.

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Vakantielezen is hét leesprogramma van de Bibliotheek voor groep 3 en 4

In de vakantie hebben kinderen een ander ritme. Het is belangrijk om ook dan te blijven lezen. Daarom is er Vakantielezen, waarbij we kinderen van groep 3 en 4 aan de hand van leuke opdrachten meenemen op reis door een bijzondere wereld. Maak kennis met Lachland, Avonturenland en de Sprookjeseilanden, betrek het hele gezin in de leuke opdrachten en maak kans op geweldige prijzen!

Elke dag schrijft een bekende kinderboekenschrijver een nieuw deel. Laat je voorlezen door Maren Stoffels, Anna van Praag, Sanne Roseboom, Simon van der Geest en Ruben Prins.

Je volgt 10 kinderen, die aan hetzelfde plein wonen. Ze mogen niet naar buiten en niet naar school, omdat er een virus heerst. Daarom vertellen ze elkaar verhalen door hun open raam...
Omdat de Bibliotheek in deze periode geen workshop op locatie kan aanbieden heeft Tetem de Make-It@Home kits ontwikkeld. In deze periode waarin kinderen thuis zitten, is het van belang dat ze naast alle online schoolactiviteiten ook in hun vrije tijd geïnspireerd worden om iets leuks én nieuws te doen. Een serie thuis-maakworkshops die wordt aangeboden aan alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar.
Goed nieuws!

Om onze klanten in deze coronatijd tegemoet te komen is het mogelijk om een verrassingstas te bestellen, zowel voor volwassenen als jeugd, met boeken uit je favoriete genre!

Veiligheid staat voorop, dus alle regels van het RIVM worden in acht genomen. Wij zorgen voor je veiligheid, maar ook voor de gezondheid van onze medewerkers.
Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes.Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.
Ruimere openingstijden!
Met ingang van maandag 17 augustus zijn we ook weer open op maandag- en donderdagavond tot 20.00 uur. En op zaterdag van 10.00 - 12.00 uur.
Ruimere openingstijden!