Resultaten 1 - 10 van 22
Tijdens de persconferentie van 23 februari werd duidelijk dat we helaas nog dicht blijven voor korte bezoeken, activiteiten, werken en studeren. Natuurlijk willen we dat iedereen, zeker in deze tijd, gewoon boeken kan blijven lezen ter ontspanning.

Bibliotheken mogen alleen open zijn voor het ophalen en terugbrengen van boeken.

In Bibliotheek Tubbergen kunnen alleen nog reserveringen opgehaald worden en boeken terug worden gebracht. Wel gelden er aangepaste openingstijden.

Met de nieuwe donorwet, wordt vanaf 1 juli 2020 iedereen vanaf achttien jaar als orgaandonor opgenomen in het nieuwe donorregister. Tenzij je aangeeft dat je geen orgaandonor wilt zijn. Ook dat registreer je in het donorregister. Donorregistratie roept bij heel veel mensen vragen op.

Bij de Bibliotheek kun je kiezen uit meer dan 160 online cursussen op het gebied van communicatie, persoonlijke kracht, taal en commerciële vaardigheden maar ook gesprekstechnieken en leren innoveren.

Ons land is weer in een lockdown terechtgekomen. Gelukkig mag de Bibliotheek openblijven voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van geleende materialen. Ook online is er nog van alles te doen! We zetten hier alle tips voor thuis voor je op een rijtje.

Online media bieden talloze mogelijkheden, maar kunnen ook veel van je vragen. Tijdens de Week van de Mediawijsheid kun je zelf uitvinden hoe u media kunt gebruiken om gezond te blijven en het beste uit je zelf te halen.

Bieb Tubbergen geopend op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag van 09.00-12.00 uur voor reserveringen!