Resultaten 1 - 6 van 6

Gepubliceerd op: zaterdag 13 april 2019
Maretie Masselink en Frans Veelers vertellen over de ‘Sta Sterk Training’, achtergronden van pesten en het belang van een positief zelfbeeld en -vertrouwen.

Gepubliceerd op: zaterdag 13 april 2019
Donderdag 25 april organiseren wij in de bibliotheek weer twee gratis workshops van het Maker Festival Twente. Voor kinderen (8 - 12 jaar) die geïnteresseerd zijn in techniek, wetenschap, nieuwe ontdekkingen, zelf dingen doen én maken.

Gepubliceerd op: donderdag 28 februari 2019
Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Bibliotheek Tubbergen biedt daarbij gratis hulp voor iedereen, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek.

Gepubliceerd op: dinsdag 05 februari 2019
Welkom op de vernieuwde website van bibliotheek Tubbergen. Niet alleen de vormgeving is aangepast, maar ook de indeling. Onze wens om al onze activiteiten en diensten nog beter onder de aandacht te brengen, hopen we hiermee te vervullen.

Ben je ontevreden of heb je vragen, wensen of een klacht; we horen het graag. Stuur een mail aan

Veel gebruiksgemak en plezier met onze nieuwe website.

Gepubliceerd op: zondag 12 november 2017
Ontvang je wel eens een brief of e-mail die je niet begrijpt? Of een formulier dat je niet kunt invullen? Kom naar onze Brievenhulp in Bibliotheek Tubbergen!

Wij helpen je bij het lezen en begrijpen van je brieven. Ook geven we uitleg bij formulieren. Ons advies is gratis!

Loop binnen tijdens het Taalhuis spreekuur in de bibliotheek van Tubbergen op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur. Men kan ook altijd een afspraak plannen op een ander moment via de mail .