Resultaten 1 - 10 van 64

Kom zaterdag 11 juni van 10.00 tot 12.00 uur naar de BoekStartdag in Bibliotheek Tubbergen, waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen.

Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Het is fijn om samen een boekje te bekijken, plaatjes aan te wijzen en te benoemen. Dit is niet alleen goed voor het contact met je baby: het stimuleert ook de taalontwikkeling.

Er wordt voorgelezen en er zijn spelactiviteiten, onder andere een blote voeten pad.
Peuters worden uitgenodigd mee te doen aan de peuterdans. De peuterdans wordt om 11.00 uur gegeven door Sandra van Studio 546 uit Tubbergen. Wil je deelnemen aan de peuterdans: geef je op via  of bel 0546 621536.

Krijg een groeimeter cadeau!

En als het feest is, dan zijn er ook cadeautjes. We geven op de BoekStartdag een speciale BoekStartgroeimeter cadeau aan je kindje van 0 t/m 2 jaar.

BoekStart koffertje

Als je je kindje meteen aanmeldt voor een gratis lidmaatschap dan krijgen kinderen van 0-2 jaar het BoekStart koffertje cadeau. Kinderen van 2 t/m 5 jaar die lid worden krijgen een prentenboek cadeau.

Gouden Bon winactie

Op deze dag gaat ook de Gouden Bon actie van start. In 1 BoekStart koffertje wordt een Gouden Bon gedaan. Zit de Gouden Bon in jouw koffertje dan ontvang je een mooi prentenboekenpakket.

Over BoekStart

Met BoekStart krijg je volop tips voor boekjes, voorlezen en workshops om van voorlezen een feest te maken.

Kijk op BoekStart voor meer tips

Donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, is Bibliotheek Tubbergen gesloten.

Kom jij samen met je kind spelenderwijs kennismaken met muziek?

Het vrolijke muziekuurtje in Bibliotheek Tubbergen, speciaal voor (groot)ouders of verzorgers met een dreumes of peuter, wordt gegeven door Nelleke Roozenbeek. Geschikt voor kinderen van 1 - 4 jaar

Tien weken geleden startte het leesproject Scoor een Boek! Ruim 210 kinderen uit groep 5 en 6 van basisschool Kadoes uit Albergen, de Aloysiusschool uit Geesteren en de Mariaschool uit Langeveen en Reutum lazen zo veel mogelijk boeken in de klas èn thuis. Tijdens het lezen werden de kinderen aangemoedigd door de spelers Kaj Sierhuis, Koen Bucker en Elias Sierra van Eredivisieclub Heracles uit Almelo. Op woensdagmorgen 11 mei, tijdens de feestelijke en sportieve afsluiting, uiteraard op het voetbalveld van TVC’28 in Tubbergen, klonk het Fluitsignaal ter afsluiting van Scoor een Boek!

Kom woensdag 11, 18, 25 mei en 1 juni naar de Bieb en maak kennis met het bouwen van LaQ. Verbaas je over de eindeloze mogelijkheden. Spelen met LaQ stimuleert creativiteit, fantasie, ruimtelijk inzicht, concentratievermogen en fijne motoriek.

Vanaf 5 jaar | Gratis

15.00 - 16.00 of van 16.15 - 17.15 uur

Geef je snel op, want vol=vol!

Bibliotheek Tubbergen is woensdag 27 april gesloten! We wensen je een gezellige Koningsdag!

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Stem dan op jouw favoriete boek! Jij bepaalt samen met alle andere kinderen van Nederland wat het beste boek van 2021 is. Alle boeken die verschenen zijn in 2021 doen mee!