Resultaten 1 - 10 van 40
Theatercollege 'na de kopbal' met Wim Kieft en Eddy van der Ley. Een verhaal over tegenslagen en hoop, over strijd en overwinning.
In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven of rekenen. Daardoor hebben ze ook vaak moeite met een computer of een smartphone.
Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven.

Heb je hulp nodig bij het lenen of lezen van de e-books van de online Bibliotheek? We helpen je graag! Donderdag 8 juli en vrijdag 16 juli is er van 14.00 – 15.00 uur een inloopspreekuur e-books in de Bieb. De uitleg is gratis.

Ben je tussen de 12 en 18? Boek 'n Trip komt eraan! Tijdens de zomeractie van Jeugdbibliotheek.nl kun je de mooiste verhalen beleven. Gewoon op je telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app download je de leukste e-books en luisterboeken. Ook als je nog géén lid bent van de bieb. Ben je iets jonger? Dan mag je ook meedoen!

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen van de Bibliotheek wordt lezen extra leuk! Gaan jullie deze zomer mee op reis?

Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers. De Bibliotheek biedt dit digitale zomerleesprogramma aan voor kinderen uit groep 3 en 4. Met Vakantielezen willen we samen het leesniveau van kinderen in de schoolvakantie op peil houden.

In mei en juni 2021 ontvangen miljoenen Nederlanders van 18 tot 60 jaar een uitnodiging voor de coronaprik. Heb je ook een brief ontvangen? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een online afspraak? Hieronder vind je de uitleg.

Het zit er weer op! Scoor een Boek 2021 is afgelopen. Wil je weten hoeveel boeken er zijn gelezen? Kijk dan naar het filmpje! We zijn trots op alle kinderen die mee hebben gedaan en daardoor héél veel gelezen hebben!