Resultaten 1 - 6 van 6

Gepubliceerd op: zaterdag 09 februari 2019
Tess Grundel van de Mariaschool uit Reutum heeft op woensdagavond 23 januari de eerste ronde van De Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Tess moest het opnemen tegen 8 schoolkampioenen uit de gemeente Tubbergen, aangemoedigd door enthousiaste supporters in de theaterzaal van ’t Oale Roadhoes.

Gepubliceerd op: vrijdag 08 februari 2019
Rosenmontag 4 maart zijn wij vanaf 13.00 uur gesloten.

Gepubliceerd op: woensdag 06 februari 2019

Voor kinderen die geïnteresseerd zijn in techniek, wetenschap, nieuwe ontdekkingen, zelf dingen doen én maken!

Dinsdag 19 februari organiseren wij in de bibliotheek weer twee gratis workshops van het Maker Festival Twente. Voor kinderen die van 8 - 12 jaar geïnteresseerd zijn in techniek, wetenschap, nieuwe ontdekkingen, zelf dingen doen én maken! Lijkt het je leuk, meld je dan wel even aan. Opgave kan via of aan de balie in Bibliotheek Tubbergen.

Gepubliceerd op: dinsdag 05 februari 2019
Welkom op de vernieuwde website van bibliotheek Tubbergen. Niet alleen de vormgeving is aangepast, maar ook de indeling. Onze wens om al onze activiteiten en diensten nog beter onder de aandacht te brengen, hopen we hiermee te vervullen.

Ben je ontevreden of heb je vragen, wensen of een klacht; we horen het graag. Stuur een mail aan

Veel gebruiksgemak en plezier met onze nieuwe website.

Gepubliceerd op: vrijdag 01 februari 2019
Weg met kledingstress, twijfels en miskopen! Gerdien Letteboer van klerenenkleur.nl laat je donderdag 28 maart kennismaken met de wereld van kleur en stijl.
Welke kledingstijlen zijn er eigenlijk? Wat is een goede roklengte voor jou en welke kleuren laten jou stralen? Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Meld je wel even aan via

Gepubliceerd op: zondag 12 november 2017
Ontvang je wel eens een brief of e-mail die je niet begrijpt? Of een formulier dat je niet kunt invullen? Kom naar onze Brievenhulp in Bibliotheek Tubbergen!

Wij helpen je bij het lezen en begrijpen van je brieven. Ook geven we uitleg bij formulieren. Ons advies is gratis!

Loop binnen tijdens het Taalhuis spreekuur in de bibliotheek van Tubbergen op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur. Men kan ook altijd een afspraak plannen op een ander moment via de mail .