Resultaten 1 - 5 van 5
Van 8 t/m 17 november is het Kookboekenweek. Een week lang vieren boekhandel en bibliotheek de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: allemaal te zien, te proeven en te beleven in je boekhandel en bibliotheek.

Een goede reden dus om Jet van Nieuwkerk uit te nodigen.
Op woensdag 13 november 2019 verwelkomt Tubbergen op uitnodiging van Bibliotheek Tubbergen, Boekhandel Broekhuis en ’t Oale Roadhoes de geroemde fotograaf Jimmy Nelson, die ons met zijn verhaal en foto’s uit zijn kleurrijke boek ‘Homage to Humanity’ meeneemt op zijn talloze adembenemende reizen naar ’s werelds laatst overgebleven inheemse volkeren.
Welkom op de vernieuwde website van bibliotheek Tubbergen. Niet alleen de vormgeving is aangepast, maar ook de indeling. Onze wens om al onze activiteiten en diensten nog beter onder de aandacht te brengen, hopen we hiermee te vervullen.

Ben je ontevreden of heb je vragen, wensen of een klacht; we horen het graag. Stuur een mail aan

Veel gebruiksgemak en plezier met onze nieuwe website.
Ontvang je wel eens een brief of e-mail die je niet begrijpt? Of een formulier dat je niet kunt invullen? Kom naar onze Brievenhulp in Bibliotheek Tubbergen!

Wij helpen je bij het lezen en begrijpen van je brieven. Ook geven we uitleg bij formulieren. Ons advies is gratis!

Loop binnen tijdens het Taalhuis spreekuur in de bibliotheek van Tubbergen op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur. Men kan ook altijd een afspraak plannen op een ander moment via de mail .