Resultaten 1 - 10 van 70
Het is tijdelijk niet mogelijk om geluidsdragers te lenen van de Muziekbank van de Bibliotheek Enschede. Er is een technische kink in de kabel en daarom is de mogelijkheid om muziek te bestellen tijdelijk op pauze gezet. We houden je op de hoogte!

Van vrijdag 4 t/m zondag 13 november is het Kookboekenweek! Kookboeken staan deze week volop in de schijnwerpers in de Bibliotheek. Tijdens de Kookboekenweek viert Nederland de liefde voor lekker eten!

We zijn in ons team op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil jij meebouwen aan onze missie en heb je een hart voor de Bibliotheek? Dan is een rol als bibliotheekvrijwilliger iets voor jou!

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven.
De BiebBoys zijn terug! Dit jaar proberen Kees en Joran tijdens de zomer hun talenten in te zetten om wereldrecords te verbreken. Maar ze kunnen wel wat hulp gebruiken! Welk talent kun jij inzetten om de BiebBoys te helpen? Ga de uitdaging aan, doe mee aan de Zomerchallenge en wie weet plak jij de hele BiebBoys-poster vol met stickers!