Resultaten 1 - 10 van 66
De BiebBoys zijn terug! Dit jaar proberen Kees en Joran tijdens de zomer hun talenten in te zetten om wereldrecords te verbreken. Maar ze kunnen wel wat hulp gebruiken! Welk talent kun jij inzetten om de BiebBoys te helpen? Ga de uitdaging aan, doe mee aan de Zomerchallenge en wie weet plak jij de hele BiebBoys-poster vol met stickers!
Het Engelstalige woord heatpress kan je vertalen in hittepers. Een heatpress is een apparaat dat is ontworpen om met behulp van warmte en druk een vorm te persen. 

Kom jij samen met je kind spelenderwijs kennismaken met muziek?

Het vrolijke muziekuurtje in Bibliotheek Tubbergen, speciaal voor (groot)ouders of verzorgers met een dreumes of peuter, wordt gegeven door Nelleke Roozenbeek. Geschikt voor kinderen van 1 - 4 jaar

Online activiteit werk en inkomen

Weet jij wie je bent? Vaak heb je wel een idee van wat je belangrijk vindt. Maar het kan best lastig zijn dit te verwoorden in een sollicitatiebrief of -gesprek. Tijdens deze training ga je ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je talenten zijn. En hoe je je persoonlijke doel – die ene baan – kunt bereiken.

Online activiteit werk en inkomen

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Elke zoektocht is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) én van je collega-werkzoekers. De Walk & Talk van deze maand gaat over uitstelgedrag.

Tien weken geleden startte het leesproject Scoor een Boek! Ruim 210 kinderen uit groep 5 en 6 van basisschool Kadoes uit Albergen, de Aloysiusschool uit Geesteren en de Mariaschool uit Langeveen en Reutum lazen zo veel mogelijk boeken in de klas èn thuis. Tijdens het lezen werden de kinderen aangemoedigd door de spelers Kaj Sierhuis, Koen Bucker en Elias Sierra van Eredivisieclub Heracles uit Almelo. Op woensdagmorgen 11 mei, tijdens de feestelijke en sportieve afsluiting, uiteraard op het voetbalveld van TVC’28 in Tubbergen, klonk het Fluitsignaal ter afsluiting van Scoor een Boek!

Kom woensdag 11, 18, 25 mei en 1 juni naar de Bieb en maak kennis met het bouwen van LaQ. Verbaas je over de eindeloze mogelijkheden. Spelen met LaQ stimuleert creativiteit, fantasie, ruimtelijk inzicht, concentratievermogen en fijne motoriek.

 

Vanaf 5 jaar | Gratis

15.00 - 16.00 of van 16.15 - 17.15 uur

 

Geef je snel op, want vol=vol!