Resultaten 1 - 6 van 6
VakantieBieb 2019 | Geniet deze zomer van ruim 60 e-books!

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt boeken sjouwen. Je kunt de app gratis downloaden tot en met 31 augustus 2019. De VakantieBieb is een zomercadeautje voor jou (ook als je geen lid bent van de Bibliotheek).
Nieuwe leesvoorraad nodig voor de zomervakantie, een paar films voor regenachtige dagen, wat tijdschriften op je handdoek…
Welkom op de vernieuwde website van bibliotheek Tubbergen. Niet alleen de vormgeving is aangepast, maar ook de indeling. Onze wens om al onze activiteiten en diensten nog beter onder de aandacht te brengen, hopen we hiermee te vervullen.

Ben je ontevreden of heb je vragen, wensen of een klacht; we horen het graag. Stuur een mail aan

Veel gebruiksgemak en plezier met onze nieuwe website.
Ontvang je wel eens een brief of e-mail die je niet begrijpt? Of een formulier dat je niet kunt invullen? Kom naar onze Brievenhulp in Bibliotheek Tubbergen!

Wij helpen je bij het lezen en begrijpen van je brieven. Ook geven we uitleg bij formulieren. Ons advies is gratis!

Loop binnen tijdens het Taalhuis spreekuur in de bibliotheek van Tubbergen op donderdag van 14.00 tot 15.00 uur en van 18.00 tot 19.30 uur. Men kan ook altijd een afspraak plannen op een ander moment via de mail .