Direct naar de inhoud
Resultaten 1 - 10 van 22

Nederland leest 2020  is verlengd tot en met 14 december! Het jaarlijks terugkerend evenement heeft dit jaar het thema: Geschiedenis. Kleine geschiedenis, grote verhalen. Duik in de geschiedenis van je eigen familie, stad of streek met behulp van de Bibliotheek!

Nog even en dan is het weer tijd voor het heerlijk avondje. De voorpret kan beginnen en hoe doe je dat beter dan met een fijn boek over Sinterklaas? Of een leuk voorleesfilmpje of luisterboek... 


Een feest voor alle kinderen

Het Sinterklaasfeest is een feest voor iedereen. Een feest waar alle kinderen, ongeacht achtergrond, zoveel mogelijk plezier aan mogen beleven. Daarom hebben we een heel mooie collectie Sinterklaasverhalen voor jullie klaarstaan. Sint op sneakers van Jill Schrinhofer of Van kind naar Sint van Marlies Martens  en nog veel meer mooie titels! De hele collectie Sintboeken vind je op deze pagina.Ga naar de Sinterklaaspagina

Wat fijn, vanaf donderdag 19 november is iedereen weer van harte welkom! We zijn volgens de normale openingstijden geopend.

Rutger Bregman wint NS Publieksprijs 2020 met 'De meeste mensen deugen'. 'De meeste mensen deugen', dat het afgelopen jaar behoorde tot een van de best verkochte boeken, werd door het publiek gekozen als favoriete boek en kreeg 26 procent van de stemmen.
De tijd vliegt, inmiddels is Sinterklaas alweer in Nederland! Het gaat dit jaar net even iets anders dan altijd, want ook de Sint moet op anderhalve meter blijven dit jaar!

‘Design your own 3D object – Tinkercad’

Lablearning@Home webinars zijn online real-live trainingen gericht op (jong) volwassenen waarbij je op een interactieve manier kennis maakt met de modernste technologieën en de software pakketten die daarbij horen. Iedereen die nieuwsgierig is naar de werking en mogelijkheden van bijvoorbeeld een lasercutter of 3D printer kan meedoen aan de Lablearning@Home webinars.

Online media bieden talloze mogelijkheden, maar kunnen ook veel van je vragen. Tijdens de Week van de Mediawijsheid kun je zelf uitvinden hoe u media kunt gebruiken om gezond te blijven en het beste uit je zelf te halen. 

LEEN DE HELE MAAND DECEMBER GRATIS KINDER-DVD's
LEEN DE HELE MAAND DECEMBER GRATIS KINDER-DVD's