Vanaf 5 juni is de Bibliotheek weer volledig open!

We hebben er lang naar uitgekeken, maar het is eindelijk zover: de Bibliotheek is vanaf zaterdag 5 juni haar deuren weer volledig openen. We zijn ontzettend blij je weer te mogen verwelkomen!

Vanaf zaterdag 5 juni ben je weer welkom om je boeken uit te zoeken, om te komen studeren en werken, een krant of tijdschrift lezen en gebruik te maken van onze computers. Hiermee is onze dienstverlening vrijwel weer zoals voor de coronacrisis. Wel blijven een aantal coronamaatregelen nog even van kracht. Op die manier kun je de Bibliotheek veilig bezoeken.

Actuele coronamaatregelen in de Bibliotheek

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vragen wij je aan een aantal regels te houden tijdens je bezoek in de Bibliotheek.

• Het gebruik van een winkelmandje in de Bibliotheek is verplicht. Hiermee tellen wij het aantal bezoekers dat in de Bibliotheek aanwezig mag zijn. Zijn de mandjes op? Wacht dan even tot er mandjes vrijkomen.
  • Registreer je bij de ingang voor bron- en contactonderzoek.
  • Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.
  • Draag een mondkapje bij een bezoek aan de Bibliotheek.
  • Hou je bezoek zo kort mogelijk
  • Ontsmet je handen voor en na je bezoek
  • Kom niet naar de Bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben.