Online cursussen stoppen

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met het aanbieden van cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Waarom stoppen we?
De cursussen waren de afgelopen twee jaar een proef. Het niveau en de onderwerpen bleken echter niet goed aan te sluiten bij de behoefte van onze grootste groep cursisten. Helaas is het niet gelukt tegen een redelijke prijs cursussen van een hoger niveau en over de gevraagde onderwerpen te vinden.

Nog bezig met een cursus?
Ben je in 2018 gestart met een cursus? Dan kun je deze gewoon afmaken in 2019.

Cursussen tegoed van dit jaar?
Heb je je twee cursussen van 2018 nog niet gedaan? Kies dan voor het einde van het jaar welke cursus(sen) je nog wilt doen. Je hebt dan een heel jaar om deze te volgen.

Bekijk je persoonlijke cursusomgeving (login vereist)

Hulp nodig?
Heb je een vraag over de cursussen van de online Bibliotheek? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen.

We wensen je veel plezier bij het afronden van je cursus.

Hartelijke groet,

Het team van de online Bibliotheek