Mijn Bibliotheek

Laden...

Jou privacy is belangrijk voor ons!

Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG
25 Mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Je hebt er vast al over gehoord. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel je persoonsgegevens nog beter te beschermen. Op basis daarvan hebben ook wij ons huidige Privacy Statement aangepast.

Wat betekent dit voor je?
Bewust en onbewust deel je je persoonsgegevens met ons, bijvoorbeeld door je lenerspas te gebruiken of als je boeken reserveert. In het vernieuwde Privacy Statement staat uitgebreider omschreven hoe wij met je persoonsgegevens omgaan. Je vindt bijvoorbeeld meer uitleg over hoe wij aan je gegevens komen en welke door ons verwerkt worden. Uiteraard zijn je persoonlijke gegevens bij ons in veilige handen.

Natuurlijk willen we je ook in de toekomst graag per e-mail op de hoogte houden van de ontwikkelingen en nieuwsberichten van Bibliotheek Tubbergen.

Daarom ontvangen we graag een bevestigingsmail van je waarin je toestemming geeft om onze nieuwsbrief te kunnen blijven sturen.

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan hoef je niets te doen en verwijderen we jou uit onze mailinglijst.

Heb je nog vragen? Kijk voor meer informatie op www.bibliothekentubbergen.nl/privacy of bel of mail ons gerust.
Telefoon 0546-621536 of .