Vernieuwde Literaire Routes App van het Literatuurmuseum

Dwalen door het Den Haag van Siebelink of Couperus? In Mulisch’ voetsporen door Amsterdam? Het kan met de Literaire Routes App van het Literatuurmuseum. Deze gratis app voor smartphones biedt 7 literaire wandelingen. Nu in een nieuw jasje!De diverse literaire routes die de app rijk is, zijn vol literaire verhalen, die met tekst, audio en beeld tot leven komen. Aan de hand van onder meer anekdotes, citaten uit leven en werk, en bijzondere beelden voeren de wandelingen langs de plekken die het decor vormen voor zowel het leven als het werk van schrijvers en dichters. Bezoek Den Haag met de Louis Couperus-, Yvonne Keuls- of de Jan Siebelink-wandeling, ontdek de rijke literaire historie van Noordwijk, maak kennis met het Harlingen van S. Vestdijk of dwaal door het Amsterdam van Arnon Grunberg of Harry Mulisch.Voor nog meer inspiratie, bekijk de literaire excursies op Literatuurplein!