Tariefverhoging lidmaatschap Bibliotheek Tubbergen per 1 januari 2023

Vanaf 1 januari gaan de prijzen voor het lidmaatschap van de Bibliotheek Tubbergen iets omhoog. 

De afgelopen paar jaar zijn onze tarieven gelijk gebleven. Wel stijgen de kosten voor het uitvoeren van het bibliotheekwerk. Daarom passen we per 1 januari 2023 een kleine verhoging van de tarieven toe.

  • Een Jeugdabonnement (0-18 jaar) is gratis
  • Het Jaarabonnement gaat van € 45,– naar € 47,50
  • Het Topabonnement blijft € 60,-

Wil je overstappen van de ene naar de andere abonnementsvorm, dan kan je daarvoor altijd terecht bij een van onze medewerkers. 

Automatische incasso

Betaal je nog per acceptgiro? Vanaf 1 juli 2023 is dat niet meer mogelijk. Nu is de gelegenheid om je betaling om te zetten naar automatische incasso. Dat is handig, en voor onze administratie ook voordeliger. Alle beetjes helpen: zo houden we het werk van de Bibliotheek betaalbaar.


Abonnementen
Top
Standaard
BoekStart tot 2 jaar
Jeugd tot 18 jaar
Volwassenen 18 jaar en ouder€ 60,-

Gratis
Gratis
€ 47,50

Boeken, tijdschriften, dvd's 15 materialen 15 materialen
  4 weken 4 weken
Leengeld    
Dvd's gratis  € 1,50 per doos

Te laat geld
   
Boeken + tijdschriften € 0,10 per uitleendag

€ 0,10 per uitleendag

Dvd's

€ 0,50 per uitleendag

 € 0,50 per uitleendag

vignet_reserveringenVerlengen en reserveren gratis
Verlengen (maximaal 2 keer) en reserveren binnen het Overijssels Bibliotheeknetwerk is gratis voor alle abonnementen. Reserveren van materialen buiten Overijssel kost € 3,50. Per pas kunt u maximaal 10 materialen reserveren. Wel vragen we u om de materialen binnen een week nadat u bericht heeft ontvangen af te halen. Het komt namelijk regelmatig voor, dat gereserveerde materialen lang blijven staan of helemaal niet worden afgehaald. Dit is jammer omdat deze, vaak veelgevraagde titels dan niet voor andere leners beschikbaar zijn. Voor annuleringen binnen 8 werkdagen vanaf het ontvangen bericht en tijdens de 6 weken van de zomervakantie berekenen we geen kosten.