Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Eerste Hulp bij Werkstukken, Spreekbeurt en Boekbespreking

Moet je binnenkort een werkstuk maken voor school of een spreekbeurt houden en heb je geen idee over welk onderwerp het moet gaan of hoe je dit moet aanpakken? Of je kampt met de vraag hoe kies ik een leuk boek voor de boekbespreking? Waar vind ik informatie over de schrijver? Dan hebben wij goed nieuws voor je.
In Bibliotheek Tubbergen organiseren we iedere woensdagmiddag een speciaal inloopspreekuur om kinderen te helpen bij het maken van een spreekbeurt, werkstuk of boekbespreking. Er zijn laptops om op internet informatie te zoeken, heel veel boeken en iemand die je kan helpen, bijvoorbeeld van het vinden van goede en bruikbare informatie. En is een boek uitgeleend, dan reserveren wij het voor je!

Stop met piekeren! Kom naar het gratis inloopspreekuur Eerste Hulp bij Werkstukken, Spreekbeurt en Boekbespreking

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar
Tijdens de schoolvakanties is er geen spreekuur
Datum woensdag 7 december 2022