Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

JobOn training: Jouw voorstelpitch

Online activiteit werk en inkomen
JobOn training: Jouw voorstelpitch Je hebt maar kort de tijd om een goede indruk te maken in een sollicitatiegesprek. In deze training leer je over de ‘elevator pitch’: hoe je jezelf kort en goed kunt voorstellen. Ook leren we je jouw sterke punten en werkervaring duidelijk over te brengen in het gesprek. Vergroot je kansen op die droombaan en doe mee!

Wat gaan we doen?

Na de kennismaking met de andere deelnemers aan deze online training, geven we je 10 tips voor een goede elevator pitch. We kijken naar wat een goede opbouw is voor een pitch en hoe je jouw talenten naar voren kunt brengen.

We werken samen en helpen elkaar om de pitch te oefenen. Je ontmoet gelijk andere werkzoekenden in de regio Twente en kunt zo direct jouw lokale netwerk vergroten.

Aanmelden en kosten

Het sollicitatiespreekuur is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Je vraag/opmerking

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaarsprogramma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatiegesprekken.