Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Training: Storytelling

Online activiteit werk en inkomen
Training: Storytelling Wat verhalen te maken hebben met werk en solliciteren? Alles! Werken met plezier en succes valt of staat met hoe je praat en luistert. Communiceren is iets anders dan het opdreunen van argumenten, het delen van getallen of het voorlezen van een CV. Daar loopt helemaal niemand warm voor.

Wil je de ander overtuigen? Wil je iets duidelijk maken of iets voor elkaar krijgen? Wil je duidelijk maken dat jij de geschikte kandidaat bent voor die baan? Dan heb je nog iets nodig. Een verhaal!

In deze training neemt Harry Slagman van Storybusiness je mee in de sollicitatiekracht van verhalen. Waarom het werkt, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt in jouw werk of sollicitatie. Vervolgens leer je hoe je stap voor stap het best passende verhaal kunt vinden én uitwerken. Een verhaal dat je de volgende dag direct kunt gebruiken!

Aanmelden en kosten

Het sollicitatiespreekuur is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

Je vraag/opmerking

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaarsprogramma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatiegesprekken.