Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Make-It Elektronische wenskaart

6 - 12 jaar
Make-It Elektronische wenskaart Maak een elektronische wenskaart. Je plakt eenvoudige elektronische circuits met geleidende kopertape en maakt je eigen wenskaart met een speciale elektronische boodschap.

Bijvoorbeeld lichtjes die oplichten als je de kaart opent. Naar wie ga jij de wenskaart toesturen?

Ophalen techniek kitje in de Bieb

Dit is een technische en creatieve workshop waarvoor je een techniek kitje nodig hebt. Bestel een techniek kitje via Op vertoon van de ontvangen e-mail kun je je techniek kitje ophalen in Bibliotheek Tubbergen.

Hoe werkt het?

Bekijk via de speciale KidsLab online pagina alle geplande KidsLab workshops. Bij elke workshop vind je een lijst met benodigdheden (huis-, tuin- en keukenspullen) en een Zoom link (online gratis vergadertool). Voorafgaande de workshop verzamel je nog extra gereedschap en zorg je dat je je techniek kit bij de hand hebt.

Op de aangegeven datum en tijdstip klik je op de Zoom link en volg je gratis de KidsLab workshop. Na de workshop van een uur is er nog 30 minuten tijd voor vragen en tips. Aanmelden is niet nodig!

Kidslabs is een activiteit die we in samenwerking met Tetem en Twentse maakplaatsen hebben ontwikkeld. Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag kunnen kinderen met een labcoach online aan de slag met maak- en bouwworkshops!
Bieb Tubbergen geopend op maandag t/m zaterdag van 09.00-12.00 uur en op donderdag ook nog van 17.00 - 20.00 uur voor het afhalen van reserveringen!