Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cursus Digisterker

Steeds vaker moeten we overheidszaken online regelen. Maar niet iedereen weet hoe je daar gebruik van maakt. Bij de cursus Digisterker helpen we je op weg! Leer omgaan met de Digitale Overheid.

Een verhuizing doorgeven, indienen van de belastingaangifte en het gebruiken van een DigID. Het zijn voorbeelden van overheidszaken die je tegenwoordig online moet regelen. Ook kun je te maken krijgen met de Berichtenbox van de overheid en met begrippen als zorgtoeslag en regelhulp. En wist je dat je je  rekeningen bij je ziektekostenverzekeraar alleen nog kunt inzien als je met je DigID werkt?

In samenwerking met SeniorWeb en gemeente Tubbergen geeft Bibliotheek Tubbergen de cursus 'Digisterker': leer omgaan met de Digitale Overheid.

Deze cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten waarin je in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag gaat. De hierbij behorende data zijn: donderdagochtend 28 november, 5, 12 en 19 december

Ben je geïnteresseerd en wens je deel te nemen aan deze cursus? Reserveer dan op tijd een plekje! Kom langs in de Bibliotheek en meld je aan of bel ons 0546 - 621 536.

Datum maandag 5 december 2022
Tijd 09:30 tot 11:30 uur