Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Vragen over de overheid? We helpen je verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid

informatiepunt

GEANNULEERD  Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer via internet. Bijvoorbeeld zorgtoeslag aanvragen. Werk zoeken. Een woning zoeken. Een rijbewijs verlengen. Of een afspraak maken bij de gemeente. Daarvoor moet je wel kunnen omgaan met een computer. En een DigiD kunnen aanvragen.

Veel mensen vinden dit nog lastig. Maar als je eenmaal weet hoe het werkt via de computer, is het misschien minder moeilijk dan je eerst dacht. Vaak heb je dan ook sneller antwoord. Soms zelfs meteen.

Wil je iets regelen via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Ga dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek. Hier luisteren we naar jouw vraag en denken met je mee. We geven je direct informatie waarmee je verder kunt. Of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Bijvoorbeeld:

• Belastingen en toeslagen
• Donorregistratie
• Zorg regelen
• Werk zoeken
• Rijbewijs verlengen
• AOW aanvragen
• Verkeersboetes betalen
• En nog veel meer

Kom eens langs in de Bibliotheek
De hulp die je van de Bibliotheek krijgt is gratis. Ook als je geen lid bent, kun je bij ons terecht.
Bieb Tubbergen geopend op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag van 09.00-12.00 uur voor reserveringen!
LEEN DE HELE MAAND DECEMBER EN JANUARI GRATIS KINDER-DVD's
LEEN DE HELE MAAND DECEMBER EN JANUARI GRATIS KINDER-DVD's