Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Kidslab Make-It workshop Fotonmobiel

Kidslab Make-It workshop Fotonmobiel

De Fotonmobiel is een zelfgemaakte racewagen die wordt aangedreven door een propeller op een motortje, met behulp van een zonnecel en schakelaar. Door de zonnecel gaat de racewagen tijdens zonnig weer energie opslaan. 

Deze zonne-energie wordt omgezet in beweging van de motor. Daarop zit een propeller die tijdens het draaien lucht verplaatst. Zo rijdt de racewagen vooruit, de wielen worden in beweging gezet door de propeller. Als je zelfgemaakte racewagen rijdt, dan kan je deze versieren met stiften, verf en knutselmaterialen. Hoe ziet jouw ideale racewagen eruit? Tegen wie ga jij racen?

Deelname workshop

Klik op deze gratis zoomlink (https://us02web.zoom.us/j/86916976325 ) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 3 mei van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Benodigdheden

Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Make-It kit Fotonmobiel, Let op: de kitjes zijn gratis af te halen vanaf maandag 24 april bij de Bibliotheek. Wees er dan snel bij want op=op.
  • Schaar, liniaal, pen/potlood en een scherp mesje.

 


Datum woensdag 3 mei 2023
Tijd 15:00 tot 16:30 uur
Waar Online
Voor wie Vanaf 8 jaar
Prijs Gratis