Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Boek in Beweging!

VOL

Kom op woensdag 30 november naar de bibliotheek met jouw peuter, we zetten samen een boek in beweging!

Voorlezen is niet alleen ontzettend gezellig en leuk, het levert een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van jonge kinderen.

Voorlezen heeft tal van positieve effecten op zowel de emotionele, cognitieve als sociale ontwikkeling van een kind.

Na het voorlezen wordt door Sandra van Studio 546, samen met de peuters, het boek in beweging gezet!

Zingen, spelen en dansen is niet alleen reuze gezellig, maar ook goed voor onder andere de taalontwikkeling. Kinderen kunnen intens genieten van dans en muziek. Ze zijn vol aandacht bij het horen van geluiden, liedjes, muziek en reageren met hun bewegingen hierop.

De kinderen worden gestimuleerd om lekker te bewegen op Sintmuziek. Zo komen we alvast in de sfeer van pakjesavond!

Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen aan deze activiteit en per kind 1 ouder. Meld je kind(eren) aan via onderstaande link, zodat we weten hoe druk het wordt. Toegang is gratis.

Datum woensdag 30 november 2022
Tijd 10:00 tot 11:00 uur
Waar Bibliotheek Tubbergen
Voor wie Kinderen (1,5-4 jaar)