Resultaten 1 - 4 van 4
Taalcafé

Ken je of ben je iemand die graag de Nederlandse taal beter wil leren? In het Taalcafé kunnen mensen op gezellige en ontspannen manier oefenen met de Nederlandse taal.
MBlock

MBlock

MBlock is een op Scratch gebaseerd programma waarmee je kunt programmeren. Je kan op de computer zelf programmeren, maar wij gaan er in dit geval het robotje mBot opdrachten mee geven. Van heel erg simpel tot uitdagend! Vanaf 10 jaar.
Zoutwater auto’s

Zoutwater auto’s

De Shell Salt Water car is een project van Shell ‘Generation Discover’. Het doel is om duurzame ideeën op te doen, maar ook om kinderen kennis te laten maken met techniek. Bouw je eigen autootje dat rijdt op zout water en race tegen anderen! Vanaf 8 jaar. Wel even reserveren, want vol=vol!
Workshop ‘Virtual Reality’!

Workshop ‘Virtual Reality’!

Bouw samen een virtuele wereld! Zet een VR bril op en treed binnen in een wereld die je zelf kan vormgeven. Wie heeft de beste ideeën voor een virtuele wereld? Kom langs om te experimenteren met VR. Kinderen tussen 8-12 jaar plaatsen voorgeprogrammeerde objecten in een virtuele omgeving of programmeren zelf via CoBlox objecten en plaatsen deze in een virtuele omgeving, waardoor deze ook interactief wordt. Geef je op voor deze workshop en ervaar hoe je zelf een virtuele wereld kunt bouwen of programmeren. Uitdagend, inspirerend en leerzaam!
Deze workshop is gratis en wordt gegeven door Tetem.

15.00 - 16.30 uur (8 tot 12 jaar)

Wel even reserveren, want vol=vol!