Resultaten 1 - 8 van 8
Workshop pompoen snijden voor kids

Heb jij altijd al eens zo'n leuke of griezelige pompoen willen maken en dan bij de voordeur willen zetten? Dat kan. Kom woensdag 23 oktober gezellig naar de bieb en neem een pompoen mee. We gaan deze dan uithollen en snijden. Deze leuke activiteit is voor alle kids tussen de 8 en 12 jaar. Kleine kinderen hebben nog niet de kracht om een pompoen uit te snijden. De entree is gratis.
Kom ook.... als je durft!

Tijdens de Halloween Night op donderdag 24 oktober worden er door Evelien van Bibliotheek Tubbergen gruwelijk, grappige, griezelverhalen voorgelezen bij De Kleibakker.
Workshop ‘Virtual Reality’!

Bouw samen een virtuele wereld! Zet een VR bril op en treed binnen in een wereld die je zelf kan vormgeven. Wie heeft de beste ideeën voor een virtuele wereld? Kom langs om te experimenteren met VR. Kinderen tussen 8-10 jaar plaatsen voorgeprogrammeerde objecten in een virtuele omgeving. Kinderen tussen 10-12 jaar programmeren zelf via CoBlox objecten en plaatsen deze in een virtuele omgeving, waardoor deze ook interactief wordt. Geef je op voor een van de workshops en ervaar hoe je zelf een virtuele wereld kunt bouwen of programmeren. Uitdagend, inspirerend en leerzaam!

13.00 - 14.30 uur (8 tot 10 jaar)
15.00 - 16.30 uur (10 tot 12 jaar)

Wel even reserveren, want vol=vol!
Taalcafé

Ken je of ben je iemand die graag de Nederlandse taal beter wil leren? In het Taalcafé kunnen mensen op gezellige en ontspannen manier oefenen met de Nederlandse taal.
Aan tafel met Jet...

Van 8 t/m 17 november is het Kookboekenweek. Een week lang vieren boekhandel en bibliotheek de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: allemaal te zien, te proeven en te beleven in je boekhandel en bibliotheek.
Ervaar openbaar vervoer

Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een inloopspreekuur in Bibliotheek Tubbergen op dinsdag 8 oktober, 12 november en 10 december 2019 van 14.00 – 15.30 uur.
Een bijzondere avond in Tubbergen

Op woensdag 13 november 2019 verwelkomt Tubbergen op uitnodiging van Bibliotheek Tubbergen, Boekhandel Broekhuis en ’t Oale Roadhoes de geroemde fotograaf Jimmy Nelson, die ons met zijn verhaal en foto’s uit zijn kleurrijke boek ‘Homage to Humanity’ meeneemt op zijn talloze adembenemende reizen naar ’s werelds laatst overgebleven inheemse volkeren.
Ervaar openbaar vervoer

Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een inloopspreekuur in Bibliotheek Tubbergen op dinsdag 8 oktober, 12 november en 10 december 2019 van 14.00 – 15.30 uur.